PKC.si FORUMI Seznam forumov PKC.si FORUMI

 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Stari Vatikanec Ratzinger se opravičuje po svetu ...
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    PKC.si FORUMI Seznam forumov -> Svobodno
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
oogabooga
pipika


Pridružen/-a: 16.12. 2007, 13:50
Prispevkov: 1506

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 21 Jul 2008 13:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jakacan je napisal/a:

Citiram:
Za konec turneje po Avstraliji se je papež Benedikt XVI. nenapovedano srečal z žrtvami spolnih zlorab avstralskih duhovnikov.

BRUTALNO! Rock zvezdnik sveti (khm) oče (khm) se ob koncu turneje sreča še z zastopniki posilljenih otrok ... Tko, mim grede in by the way. Kje je bruhalni smeško, ko ga človek potrebuje?!

Če ima namen karkoli spremeniti, je to dejansko dobrodošlo. Nadaljnje besedilo kaže, da je njegovo "srečanje" vse prej kot kazanje volje po spremembi... Sad

Citiram:

Citiram:
prisluhnil njihovim izkušnjam in jim izrekel globoko sožalje.

Ma nemoj. Njegovi župniki po svetu so posiljevali in zlorabljali nemočne otroke, on pa je leta potem blagovoljen prisluhniti njihovim izkušnjam?!? So mogoče pripovedovali o krvavitvah iz anusa, če je šlo za posilstvo dečkov? Ali pa so žrtve svetemu očetu pripovedovale, kako so odvratni farji vtikali prste v spolne organe deklic?!?!?!

Globoko sožalje... "Ma nemoj!" je edini možen komentar na to, sploh s strani človeka, ki je bil aktivno udeležen pri skrivanju/premeščanju takšnih duhovnikov in pri preprečevanju kaznovanja pedofilov. Takšno obnašanje jaz vidim kot višek cinizma. Umazano, da smrdi do neba Exclamation

Citiram:

Mater jim!

Jaz jim ne bi mater - jaz bi njih.

Citiram:

Citiram:
Papež jim je ponudli tolažbo in jim obljubil, da bo molil zanje in njihove družine.

In vse bo spet dobro in otroci bodo spet srečni in neposiljeni in brez travm?!?!

Jah, očitno je molitev zdravilo za vse... Rolling Eyes

Citiram:

Citiram:
S svojo očetovsko gesto je želel sveti oče znova dokazati svoje globoko sočutje do vseh, ki so bili spolno zlorabljeni."

Saj ne vem, ali bi pokozlal novinarja ali svetega očeta?!?! Z očetovsko figuro?!?!? Pa saj starec sploh ni oče!! Še več, je zapriseženi celibater in zagovornik tega, da se katoliški duhovniki še naprej simbolno kastrirajo, če želijo ostati na svojih delovnih mestih!!!

Precisely. Dejansko zagovarja stanje, ki je neposreden vzrok za seksualne travme duhovnikov. Zato se (žal) za duhovniško službo v RKC odločajo moški, ki so spolno zavrti in lačni moči, to moč pa potem za ventiliranje spolne sle seveda izrabijo na tistih, pri katerih je najmanj možnosti, da bodo povedali. Bodimo iskreni - velika večina tovrstnih spolnih deliktov nikoli ne pride na dan, ker so otroci preveč prestrašeni in/ali indoktrinirani, da bi sploh kaj povedali, kot velja za vse ostale primere pedofilije. Bojim se, da so primeri, ki so prišli na dan, samo vrh ledene gore, pri tem pa srčno upam, da so moji strahovi neosnovani.

Citiram:

Citiram:

Kot rečeno, je bilo srečanje nenapovedano in so ga javnosti razkrili šele po tem, ko je papež že zapustil katedralo.
Naj se skrije v mišjo luknjo!

Seveda je moralo biti srečanje nenapovedano, ker bi bila drugače velikanska štala in bi imel papa Ratzo na grbi še celo hordo protestnikov (in po možnosti še vse tiste, ki bi se ravno zaradi tega opogumili in povedali, da so bili zlorabljeni, ker prej niso upali pisniti).

Citiram:

Citiram:
združenj žrtev, ki pa poleg tega zahtevajo še, da Vatikan avstralskih škofom ukaže, naj prenehajo s prikrivanjem dejanskega obsega problematike in preprečevanjem prizadevanj žrtev za odškodnino.

Idea Idea Idea Exclamation

Avstralskim škofom? Za prikrivanje in politiko cerkve glede spolnih deliktov je odgovoren papež, ne škofi. Škofi lahko delajo samo po navodilih papeža oziroma nimajo prav nobene pravice delati v nasprotju z navodili višje instance.

Sicer pa zlorabljenim otrokom noben denar ne bo povrnil tistega, kar jim je bilo vzeto oziroma noben denar ne bo zbrisal tistega, kar jim je bilo povzročeno. RKC bi morala spremeniti svoj celoten odnos do zločinskih duhovnikov, ne pa izplačevati odškodnin - in to bi morala narediti, kakor hitro bi odkrili prvi primer takšnega obnašanja. Tako pa spolni zafrustriranci in parafili dobesedno rinejo v duhovniško službo, saj jim je jasno, da bodo lahko izvajali zločine, pri katerih jim bo delodajalec aktivno pomagal.

Citiram:

Citiram:
Opravičilo žrtvam je bilo označeno kot zgodovinski korak na poti k spravi med cerkvijo in žrtvami spolnih zlorab.

Pajade ...

Opravičilo žrtvam je še dodatna klofuta ljudem, ki so že tako ali tako na tleh in je dobesedno režanje v obraz zakonom in splošno uveljavljenim moralnim normam. Papež se ni opravičil v imenu cerkve - opravičil se je v imenu "izgubljenih ovčic", ki jim je seveda potrebno odpustiti, ker gre za njegove ovne. Metanje peska v oči extraordinaire.

A ni čisto tipično? Še enkrat bi rad spravil cerkev in njene žrtve, tako kot bi želel cerkev in njene žrtve v 2. svetovni vojni - edini povod za to pa je seveda ta, da bi cerkev opral krivde. Nekaterim pa je jasno, da je RKC preveč krvava, da je ni količine belila na svetu, ki bi jo lahko oprala.
_________________
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Poulet On Coq
pipika


Pridružen/-a: 22.09. 2007, 17:09
Prispevkov: 829

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 21 Jul 2008 14:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aha, naslednja ''turneja'' za mlade bo stekla v Španiji (kdaj že, 2011?).

Heh, že planirajo vatikanski rekonkvistaši, da bodo ''počistili'' (predvidene) dosežke Zapaterovih socialistov ... evil
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
oogabooga
pipika


Pridružen/-a: 16.12. 2007, 13:50
Prispevkov: 1506

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 21 Jul 2008 14:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:


Pope 'obstructed' sex abuse inquiry


Confidential letter reveals Ratzinger ordered bishops to keep allegations secret

Pope Benedict XVI faced claims last night he had 'obstructed justice' after it emerged he issued an order ensuring the church's investigations into child sex abuse claims be carried out in secret.

The order was made in a confidential letter, obtained by The Observer, which was sent to every Catholic bishop in May 2001.

It asserted the church's right to hold its inquiries behind closed doors and keep the evidence confidential for up to 10 years after the victims reached adulthood. The letter was signed by Cardinal Joseph Ratzinger, who was elected as John Paul II's successor last week.

Lawyers acting for abuse victims claim it was designed to prevent the allegations from becoming public knowledge or being investigated by the police. They accuse Ratzinger of committing a 'clear obstruction of justice'.

The letter, 'concerning very grave sins', was sent from the Congregation for the Doctrine of the Faith, the Vatican office that once presided over the Inquisition and was overseen by Ratzinger.

It spells out to bishops the church's position on a number of matters ranging from celebrating the eucharist with a non-Catholic to sexual abuse by a cleric 'with a minor below the age of 18 years'. Ratzinger's letter states that the church can claim jurisdiction in cases where abuse has been 'perpetrated with a minor by a cleric'.

The letter states that the church's jurisdiction 'begins to run from the day when the minor has completed the 18th year of age' and lasts for 10 years.

It orders that 'preliminary investigations' into any claims of abuse should be sent to Ratzinger's office, which has the option of referring them back to private tribunals in which the 'functions of judge, promoter of justice, notary and legal representative can validly be performed for these cases only by priests'.

'Cases of this kind are subject to the pontifical secret,' Ratzinger's letter concludes. Breaching the pontifical secret at any time while the 10-year jurisdiction order is operating carries penalties, including the threat of excommunication.

The letter is referred to in documents relating to a lawsuit filed earlier this year against a church in Texas and Ratzinger on behalf of two alleged abuse victims. By sending the letter, lawyers acting for the alleged victims claim the cardinal conspired to obstruct justice.

Daniel Shea, the lawyer for the two alleged victims who discovered the letter, said: 'It speaks for itself. You have to ask: why do you not start the clock ticking until the kid turns 18? It's an obstruction of justice.'

Father John Beal, professor of canon law at the Catholic University of America, gave an oral deposition under oath on 8 April last year in which he admitted to Shea that the letter extended the church's jurisdiction and control over sexual assault crimes.

The Ratzinger letter was co-signed by Archbishop Tarcisio Bertone who gave an interview two years ago in which he hinted at the church's opposition to allowing outside agencies to investigate abuse claims.

'In my opinion, the demand that a bishop be obligated to contact the police in order to denounce a priest who has admitted the offence of paedophilia is unfounded,' Bertone said.

Shea criticised the order that abuse allegations should be investigated only in secret tribunals. 'They are imposing procedures and secrecy on these cases. If law enforcement agencies find out about the case, they can deal with it. But you can't investigate a case if you never find out about it. If you can manage to keep it secret for 18 years plus 10 the priest will get away with it,' Shea added.

A spokeswoman in the Vatican press office declined to comment when told about the contents of the letter. 'This is not a public document, so we would not talk about it,' she said.

Verjetno ni treba kaj več povedati, kajne?
_________________
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
General Tani
pipika


Pridružen/-a: 24.09. 2007, 15:11
Prispevkov: 573

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 21 Jul 2008 15:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kakšna je kaj starostna struktura tele RKC piramide? Jaz zelo upam da jih staranje prebivalstva ujame hitro in učinkovito.
_________________
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Kozmonavt
pipika


Pridružen/-a: 27.06. 2008, 18:04
Prispevkov: 427
Kraj: Dis

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 21 Jul 2008 16:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

General Tani je napisal/a:
Kakšna je kaj starostna struktura tele RKC piramide? Jaz zelo upam da jih staranje prebivalstva ujame hitro in učinkovito.

Na to in kup podobnih verzij pogube je upala tudi moja stara mama, ko je bila v dvajsetih, pa se je čisto vse sfižilo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Prior
pipika


Pridružen/-a: 29.05. 2008, 21:19
Prispevkov: 783

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 21 Jul 2008 19:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kozmonavt je napisal/a:
General Tani je napisal/a:
Kakšna je kaj starostna struktura tele RKC piramide? Jaz zelo upam da jih staranje prebivalstva ujame hitro in učinkovito.

Na to in kup podobnih verzij pogube je upala tudi moja stara mama, ko je bila v dvajsetih, pa se je čisto vse sfižilo.


Je tvoja stara mama ateistka? Ker nisem najbolje razumel tvojega odgovora.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Kozmonavt
pipika


Pridružen/-a: 27.06. 2008, 18:04
Prispevkov: 427
Kraj: Dis

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 21 Jul 2008 20:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prior je napisal/a:
Kozmonavt je napisal/a:
General Tani je napisal/a:
Kakšna je kaj starostna struktura tele RKC piramide? Jaz zelo upam da jih staranje prebivalstva ujame hitro in učinkovito.

Na to in kup podobnih verzij pogube je upala tudi moja stara mama, ko je bila v dvajsetih, pa se je čisto vse sfižilo.

Je tvoja stara mama ateistka? Ker nisem najbolje razumel tvojega odgovora.

Itak, pa še v partiji je bila (ok, v šestdesetih so bili tam itak vsi), samo pravim, da so že generacije nazaj pričakovali kolaps cerkve, pa je danes glih za en klinc drugače.
_________________
Do you have stairs in your house?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
oogabooga
pipika


Pridružen/-a: 16.12. 2007, 13:50
Prispevkov: 1506

PrispevekObjavljeno: Sreda 23 Jul 2008 00:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še enkrat sem prebrala poročilo o papeževem tako imenovanem opravičilu in moram reči, da me je dejansko spreletel srh. Nobene prošnje ni bilo zaznati po odpuščanju, nobenega znaka kesanja, nobene indikacije, da bo prišlo do kakršnekoli konkretne rehabilitacije - in, kar je še bolj boleče, nobenega priznanja krivde, ki vsekakor obstaja, in nobenega prikaza razumevanja stanja žrtev. Papeževo "opravičilo" je identično izrekanju sožalja, ko ti kak bežen znanec pove, da mu je umrla papiga. Jakačan ima absolutno prav - kje so bruhajoči smeški, ko jih rabiš...
_________________
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jakacan
pipika


Pridružen/-a: 08.10. 2007, 18:14
Prispevkov: 1102

PrispevekObjavljeno: Sreda 23 Jul 2008 02:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

oogabooga je napisal/a:
Še enkrat sem prebrala poročilo o papeževem tako imenovanem opravičilu in moram reči, da me je dejansko spreletel srh. Nobene prošnje ni bilo zaznati po odpuščanju, nobenega znaka kesanja, nobene indikacije, da bo prišlo do kakršnekoli konkretne rehabilitacije - in, kar je še bolj boleče, nobenega priznanja krivde, ki vsekakor obstaja, in nobenega prikaza razumevanja stanja žrtev. Papeževo "opravičilo" je identično izrekanju sožalja, ko ti kak bežen znanec pove, da mu je umrla papiga. Jakačan ima absolutno prav - kje so bruhajoči smeški, ko jih rabiš...
V takih trenutkih se sprašujem po krščanski morali in etiki, o tem, kje se je izgubila, da sami katoliki ne vstanejo proti svoji Cerkvi in ji povedo, da jim je dovolj sprenevedanja - ker končno - zlorabljeni so njihovi otroci!

Kako mo(go)čna sila je indoktrinacija!

... verjetno so se žrtve spolnih zlorab po srečanju s "svetim" "očetom" zares odpravile domov prosit odpuščanja in na veliko moliti za grešne pedofilske župnike, ki ravno ta konec tedna pakirajo kufre, potem ko jih je lokalni škof premestil v novo župnijo!

Si je mogoče zamisliti večjo žalitev Boga? In človeka? Idea
_________________
To je Božja beseda. Bobu hvala. Mr. Green
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Dalmatinec
pipika


Pridružen/-a: 22.09. 2007, 13:25
Prispevkov: 1017

PrispevekObjavljeno: Četrtek 31 Jul 2008 08:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Namesto da se licemersko opravičuje, naj raje poskrbi za to, da bodo razni pedofili in posiljevalci znotraj RKC ob naslednjih takih primerih ustrezno kaznovani oz. predani sodnim mlinom, ne pa da jih RKC ko storijo kaj takega, še skriva oz. pošilja na kakšne skrite in odročne kraje.
_________________
fabrike radnicima
kapitaliste na vješala!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Poulet On Coq
pipika


Pridružen/-a: 22.09. 2007, 17:09
Prispevkov: 829

PrispevekObjavljeno: Sobota 13 Sep 2008 14:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

"Mar nista denar in pohlep po imetju, po moči in tudi po znanju odvrnila človeka od prave usode?" se je vprašal papež Benedikt XVI.

Shocked bruh

http://www.dnevnik.si/novice/svet/1042206797
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mriz
pipika


Pridružen/-a: 30.11. 2007, 12:11
Prispevkov: 520
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sobota 13 Sep 2008 14:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za tiste, ki ne obvladajo dvomišljenja, je znanje vsekakor lahko nevarno in škodljivo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
krjavelj
pipika


Pridružen/-a: 06.09. 2007, 09:16
Prispevkov: 1337
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Sobota 13 Sep 2008 14:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poulet On Coq je napisal/a:
"Mar nista denar in pohlep po imetju, po moči in tudi po znanju odvrnila človeka od prave usode?" se je vprašal papež Benedikt XVI.

Shocked bruh

http://www.dnevnik.si/novice/svet/1042206797


Od kdaj se pa "usoda" da spreminjati Question
_________________
RESNICA

"Reka resnice teče po prekopih zmot."

- Rabindranath Tagore
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Prior
pipika


Pridružen/-a: 29.05. 2008, 21:19
Prispevkov: 783

PrispevekObjavljeno: Sobota 13 Sep 2008 21:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poulet On Coq je napisal/a:
"Mar nista denar in pohlep po imetju, po moči in tudi po znanju odvrnila človeka od prave usode?" se je vprašal papež Benedikt XVI.

Shocked bruh

http://www.dnevnik.si/novice/svet/1042206797


Poserjem se na današnjega papeža in tudi njegove predhodnike, ki niso nič storili proti temu dejstvu da ima cerkev 1000 milijard € premoženja, ogromno nepremičnin, oporišč in podvej, ki nimajo čistih rok.

Naj raje počisti pred svojim pragom, prekleta centralistično-fašistična pizda.

Znanje ni krivo, da se zaradi njega delajo hudodelstva, kriv je človek, ki znanje ne zna pravilno uporabljat in ga zlorabi. Tudi kleriki so še kako posedovali znanja in ga kar naprej zlorabljali za svoje interese.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Poulet On Coq
pipika


Pridružen/-a: 22.09. 2007, 17:09
Prispevkov: 829

PrispevekObjavljeno: Sobota 13 Sep 2008 23:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prior je napisal/a:
Poulet On Coq je napisal/a:
"Mar nista denar in pohlep po imetju, po moči in tudi po znanju odvrnila človeka od prave usode?" se je vprašal papež Benedikt XVI.

Shocked bruh

http://www.dnevnik.si/novice/svet/1042206797


Poserjem se na današnjega papeža in tudi njegove predhodnike, ki niso nič storili proti temu dejstvu da ima cerkev 1000 milijard € premoženja, ogromno nepremičnin, oporišč in podvej, ki nimajo čistih rok.

Naj raje počisti pred svojim pragom, prekleta centralistično-fašistična pizda.

Znanje ni krivo, da se zaradi njega delajo hudodelstva, kriv je človek, ki znanje ne zna pravilno uporabljat in ga zlorabi. Tudi kleriki so še kako posedovali znanja in ga kar naprej zlorabljali za svoje interese.


Se zelo strinjam in ravno tako ekstrahiram na njihovo mišljenje in regule!
Sprva so sežigali dela protestantov, zdaj se pa hvalisajo, da če ne bi bilo njih, niti Trubarja (samo za primer, saj, so dela vseh naprednih mislecev zažgali, da ne bi prišlo v doseg mase, sample pa shranili, da se ob priliki okoristijo z njimi!) ne bi hranili v svoji vatikanski knjižnici - prvovrstna manipulacija in svinjarija!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Poulet On Coq
pipika


Pridružen/-a: 22.09. 2007, 17:09
Prispevkov: 829

PrispevekObjavljeno: Nedelja 23 Nov 2008 12:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hah, kako so milostni v Vatikanu ... Res, samo na to smo čakali ... bruh

In Lennon je sigurno ves happy v onstranstvu
Rolling Eyes

http://www.dnevnik.si/novice/kultura/1042224313
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Prior
pipika


Pridružen/-a: 29.05. 2008, 21:19
Prispevkov: 783

PrispevekObjavljeno: Nedelja 23 Nov 2008 13:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kar neki, 40 let so zabušavali...

Brezvezno opravičilo, ker mrtvim opravičila ne pomenijo ničesar.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
angelic advocat
jajčk


Pridružen/-a: 13.08. 2010, 21:47
Prispevkov: 13

PrispevekObjavljeno: Sobota 14 Avg 2010 00:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

no pa je rkc nehala bit rkc.. dragi benedeto je izdal ostrejše zakone, nič več zastaranja, hujše kazni pred cerkvenimi sodišči, za une državne pa tko ne more velik. tip se dejansko trudi. žal pa je problem res hud. tega si duhovniki ne bi smel privoščit.
ne bom jih opravičeval, ni to moj namen, jih pa do neke mere razumem (ne nisem pedofil, zato ne morem razumeti njihovih nagnjen) težko je ostat nepokvarjen v pokvarjenem svetu. Poznam 3 primere deklet, ki jih je posilil inštruktor, pa se o tem nič ne govori. aja, pa dva primera k jih je posilu trener (no to je bil isti trener pa dve punci) aja, pa sosed (reva je bla stara 7 let), ne poznam tko velik ljudi še manj mi jih zaupa, ampak mislim, da lahko za jagodko dodam samo še primer punce, ki jo je posilil krstni boter, nekdo, ki sta mu njena starša zlo zaupala. zakaj se o tem ne govori toliko kot o duhovnikih? (pri vsem tem ne vem za noben primer, da bi duhovnik komu kj tazga naredu, pa poznam presnet velik duhovnikov pa njihovih vernikov. se pravi je razmerje močno nagnjeno drugam. mediji so nas tok zmanipulirali, da vidimo samo še duhovniške zlorabe.
_________________
2 Tim 2,12
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    PKC.si FORUMI Seznam forumov -> Svobodno Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.