PKC.si FORUMI Seznam forumov PKC.si FORUMI

 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




* Smrtno resno o Božji Besedi

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    PKC.si FORUMI Seznam forumov -> Svobodno
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Ali občutiš to mogočno sporočilnost spodnjega zapisa?
DA. Orosilo se mi je levo oko in desno oko.
100%
 100%  [ 2 ]
NE. Preveč sem pretresen nad obnašanjem velikega zmaja in stare kače.
0%
 0%  [ 0 ]
Ne vem, moja čustva so mešana, zmedena, težko dajem oceno. Ne morem dati niti dveh ocen in pol ocene.
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 2

Avtor Sporočilo
jakačan
dr. pipika


Pridružen/-a: 19.08. 2007, 12:28
Prispevkov: 3237

PrispevekObjavljeno: Nedelja 07 Okt 2007 23:11    Naslov sporočila: * Smrtno resno o Božji Besedi Odgovori s citatom

Razodetje (Apokalipsa) 12,1-18

Žena in zmaj


1 Na nebu se je prikazalo veliko znamenje: žena, ogrnjena s soncem, in luna pod njenimi nogami, na njeni glavi pa venec dvanajstih zvezd. 2 Bila je noseča in je vpila od porodnih muk in bolečin. 3 Nato se je na nebu prikazalo drugo znamenje: glej, velik zmaj, rdeč kot ogenj, ki je imel sedem glav in deset rogov, na njegovih glavah pa je bilo sedem diademov. 4 Njegov rep je pometel z neba tretjino zvezd in jih vrgel na zemljo. Zmaj se je ustopil pred ženo, ki je bila pred porodom, da bi požrl njenega otroka, ko bi porodila. 5 In porodila je otroka, dečka, ki mu je bilo namenjeno, da bo pasel vse narode z železno palico. Njen otrok je bil odnesen k Bogu in k njegovemu prestolu. 6 Žena pa je pobegnila v puščavo, kjer ji je Bog pripravil zavetje, da bi jo tam hranili tisoč dvesto šestdeset dni.
7 Nato se je v nebesih razvnela vojna: Mihael in njegovi angeli so se bojevali proti zmaju. Tudi zmaj se je bojeval in njegovi angeli. 8 Toda ni zmagal, tako da v nebesih ni bilo več prostora zanje. 9 Veliki zmaj, stara kača, ki se imenuje Hudič in Satan in ki zapeljuje vesoljni svet, je bil vržen na zemljo, z njim vred pa so bili vrženi tudi njegovi angeli. 10 Tedaj sem zaslišal v nebesih močen glas, ki je rekel:
»Zdaj je prišlo odrešenje, moč
in kraljevanje našega Boga
ter oblast njegovega Mesija,
zakaj vržen je bil obtoževalec naših bratov,
ki jih je dan in noč obtoževal pred našim Bogom.
11 Toda oni so ga premagali zaradi krvi Jagnjeta
in zaradi besede svojega pričevanja,
saj niso ljubili svojega življenja vse do smrti.
12 Zato se veselite, nebesa,
in vi, ki prebivate v njih!
Gorje pa vama, zemlja in morje,
ker je hudič sestopil k vama,
poln divjega besa,
ker ve, da ima le malo časa.«
13 Ko je zmaj videl, da je bil vržen na zemljo, je začel preganjati ženo, ki je rodila dečka. 14 Toda ženi sta bili dani dve perutnici velikega orla, da bi odletela na svoje mesto v puščavi: tam naj bi se hranila čas, dva časa in pol časa, daleč od kače. 15 Tedaj pa je kača bruhnila iz žrela za ženo kakor reko vode, da bi jo odnesla. 16 A ženi je priskočila na pomoč zemlja: zemlja je odprla svoja usta in popila reko, ki jo je zmaj bruhnil iz svojih ust. 17 Zmaj pa se je razjezil nad ženo in se bojeval proti preostalim iz njenega rodu, proti tistim, ki se ravnajo po Božjih zapovedih in imajo Jezusovo pričevanje. 18 In ustavil se je na pesku morske obale.

to je božja beseda press
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jakačan
dr. pipika


Pridružen/-a: 19.08. 2007, 12:28
Prispevkov: 3237

PrispevekObjavljeno: Nedelja 07 Okt 2007 23:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
Raz 12,1-18
Žena in zmaj

1 Na nebu se je prikazalo veliko znamenje: žena, ogrnjena s soncem, in luna pod njenimi nogami, na njeni glavi pa venec dvanajstih zvezd.
Je bila to Marija? Kaka nora fotka bi bla to. Ovita v sonce, stoječa na luni, in z zvezdami na glavi. Ko zastava Evropske unije.

Citiram:
2 Bila je noseča in je vpila od porodnih muk in bolečin.
Vsaka žena bi tako trpela.

Citiram:
3 Nato se je na nebu prikazalo drugo znamenje: glej, velik zmaj, rdeč kot ogenj, ki je imel sedem glav in deset rogov, na njegovih glavah pa je bilo sedem diademov.
Naše misice dobijo en sam diadem. Ta zmaj mora biti izjemno lep zmaj.

Citiram:
4 Njegov rep je pometel z neba tretjino zvezd in jih vrgel na zemljo. Zmaj se je ustopil pred ženo, ki je bila pred porodom, da bi požrl njenega otroka, ko bi porodila.
To ti je moč, da pometeš z neba 1/3 zvezd. Huje ko Herkules. Si sploh kdo predstavlja, koliko materiala je to pol na Zemlji? Huje kot kaka Hiroshima.

Citiram:
5 In porodila je otroka, dečka, ki mu je bilo namenjeno, da bo pasel vse narode z železno palico. Njen otrok je bil odnesen k Bogu in k njegovemu prestolu.
Železna palica pomeni trda roka. Simbolika takšnega vladarja je Stalin. Hitler. Pol Pot.

Citiram:
6 Žena pa je pobegnila v puščavo, kjer ji je Bog pripravil zavetje, da bi jo tam hranili tisoč dvesto šestdeset dni.
Kako presunljiva natančnost. 1260 dni. Sploh veste, da je to celih 42 mesecev?

Citiram:
7 Nato se je v nebesih razvnela vojna: Mihael in njegovi angeli so se bojevali proti zmaju. Tudi zmaj se je bojeval in njegovi angeli.
Že od začetka sem vedel, da bo tale zmaj delal probleme. In povsem podpiram Mihaela in njegove angele v boju proti zmaju.
In ne smemo pozabiti omeniti, da se je tudi zmaj bojeval in njegovi angeli.

Oboji so se torej bojevali. Drug proti drugemu.


Citiram:
8 Toda ni zmagal, tako da v nebesih ni bilo več prostora zanje.
Ufff. Še sreča. Tak zmaj, ki iz neba kot za šalo pomete 1/3 oz. 33% zvezd, res nima kaj iskati v nebesih. Prav je da so ga izgnali.

Citiram:
9 Veliki zmaj, stara kača, ki se imenuje Hudič in Satan in ki zapeljuje vesoljni svet, je bil vržen na zemljo, z njim vred pa so bili vrženi tudi njegovi angeli.
Ups. Prehitro sem rekel. Poslali so ga na zemljo. A zdaj bo pa tle piz****** delal?(Popravil Trimužjat, moderator. Jakačan, pazi na jezik!)

Je pa fascinantno da je veliki zmaj v resnici pravzaprav stara kača. Ne mlada kača. Stara kača. In še ta kača, ki je veliki zmaj, v resnici ni stara kača, ampak sam Hudič. Satan, kot mu po domače tudi rečejo. Ki nas zapeljuje in škodo dela po vesoljnem svetu. Pič** mu je mat*****, a res mora tako oteževat naša življenja?!

Zdaj pa dost jakačan. Samo še eno tako, pa dobiš javni opomin. zasebnega sem že poslal, ampak ne smem o tem govort, ker je zasebne narave. Trimužjat, moderator.


Citiram:
10 Tedaj sem zaslišal v nebesih močen glas, ki je rekel:
»Zdaj je prišlo odrešenje, moč
in kraljevanje našega Boga
ter oblast njegovega Mesija,
zakaj vržen je bil obtoževalec naših bratov,
ki jih je dan in noč obtoževal pred našim Bogom.


Ne zastopim čist tegale dela. Bi blo mogoče malo re-parafrazirati, da bo bolj razumljivo? A prav razumem, da je šele zdaj, ko je bil veliki zmaj alias stara kača alias Hudič (po domače rečeno Satan) izgnan iz nebes (po tisti znameniti bitki z Mihaelom), prišlo odrešenje? Rad verjamem, ko pa ste se ga v nebesih znebili pa ga dol k nam na zemljo poslali. Zdaj mamo pa mi tle z njim pizda**** (Zdaj pa dost. Erlach, administrator)

Citiram:
11 Toda oni so ga premagali zaradi krvi Jagnjeta
in zaradi besede svojega pričevanja,
saj niso ljubili svojega življenja vse do smrti.

Do kdaj torej so ljubili svoje življenje? Ne zastopm čisto nič več.

Citiram:
12 Zato se veselite, nebesa,
in vi, ki prebivate v njih!
Gorje pa vama, zemlja in morje,
ker je hudič sestopil k vama,
poln divjega besa,
ker ve, da ima le malo časa.«

Čak ti to zdaj mal!!! Dol si poslal ceuga hudiča, nebesa naj se veselijo, nam pa gorje. Pa kaj smo mi krivi, če ste ga dol k nam poslali? Meni se to ne zdi niti približno ena fer zadeva in se bom pritožil v Strasbourg na sodišče Evropskih skupnosti za človekove pravice. Sem ogorčen.

Citiram:
13 Ko je zmaj videl, da je bil vržen na zemljo, je začel preganjati ženo, ki je rodila dečka.
Evo, ta pa še kar ni odnehal. Ni zadost, da je po nebesih sranje delal, zdaj pride pa eno žensko nedolžno nadleguje, ki je ravno iz porodnišnice očitno prišla. Pa kje mu je morala, kje mu je odnos?! In uboga ženska, ko je tega zmaja zagledala in se ga prestrašla, da je novorojenčka skoraj iz rok spustila!

Citiram:
14 Toda ženi sta bili dani dve perutnici velikega orla, da bi odletela na svoje mesto v puščavi: tam naj bi se hranila čas, dva časa in pol časa, daleč od kače.
No, še sreča, da je blo za njo poskrbljeno (kje je pa novorojenec ostal, ko je ona odletela na novih krilih v puščavo?

Praviš, da se je hranila tam čas, dva časa in pol časa? Pa to je več kot en čas in pol časa. Malo manj sicer od treh časov, a še vedno dovolj, da se bo najedla. V prejšnji rundi so jo hranili tisoč dvesto šestdeset dni in če to po nebesnem izračunu pretvorimo v beta gama trenutke, znese to natančnost dva časa in pol časa. Lepo je bilo poskrbljeno zanjo. Obakrat.

Citiram:
15 Tedaj pa je kača bruhnila iz žrela za ženo kakor reko vode, da bi jo odnesla.
Kača zagamana. Huje kot poplave leta 1991. Strašno, kakšne muke je morala trpeti žena. Upam, da je vsaj znala plavati.

Citiram:
16 A ženi je priskočila na pomoč zemlja: zemlja je odprla svoja usta in popila reko, ki jo je zmaj bruhnil iz svojih ust.
Do zadnjega sem računal na pomoč zemlje. Ko je odprla svoja usta, je popila celotno reko, ki jo je zmaj bruhnil iz svojih ust. Oziroma kača, saj je vse eno in isto. In kakor pravi ljudsko izročilo, je potem zemlja, odžejana, zaprla usta in našobila ustnice v velik planetarni poljub.

Mogoča pa je tudi druga razlaga, da je namreč zemlja potem zaprla usta, ker je imela slab zadah, ali pa jo je spet bolel zob (tista osmica ji ne da miru, kozmični zobarji pa itak vemo, kao šlampasti so)

Citiram:
17 Zmaj pa se je razjezil nad ženo in se bojeval proti preostalim iz njenega rodu, proti tistim, ki se ravnajo po Božjih zapovedih in imajo Jezusovo pričevanje.
Pa kaj za vraga mu je naredila ta žena? Že od samega začetka ji sitnari in se do nje obnaša izredno agresivno. Očitno mu ženske ne ležijo, če jim teži na vsakem koraku, namesto, da bi jih razvajal, kdaj pa kdaj pospravil po hiši, skuhal kosilo, prinesel rože.


Citiram:
18 In ustavil se je na pesku morske obale.

Bogu hvala. Upam, da je s seboj prinesel vsaj brisačo, da se bo pošteno naplaval. Pesek morske obale, tako zatrjujejo hrvaški domoljubi, je bil namreč na enem izmed jadranskih otokov.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jakačan
dr. pipika


Pridružen/-a: 19.08. 2007, 12:28
Prispevkov: 3237

PrispevekObjavljeno: Nedelja 07 Okt 2007 23:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Razodetje (Apokalipsa) 10,1-11

Angel in mali zvitek

Citiram:

1 Nato sem videl drugega mogočnega angela, ki se je spuščal z neba, ogrnjen v oblak. Nad njegovo glavo se je pela mavrica, obličje je imel kakor sonce in noge kakor ognjene stebre. 2 V roki je držal odprto knjižico. Z desno nogo je stopil na morje, z levo pa na zemljo. 3 Potem je zavpil z močnim glasom, kakor rjove lev. Ko je zavpil, je sedem gromov spregovorilo s svojimi glasovi. 4 Ko je spregovorilo sedem gromov, sem hotel pisati. Toda zaslišal sem glas iz nebes, ki je rekel: »Zapečati, kar je spregovorilo sedem gromov, in ne zapisuj tega!« 5 In angel, ki sem ga videl stati na morju in zemlji,
je vzdignil desnico proti nebu
6 in prisegel pri njem, ki živi na veke vekov,
ki je ustvaril nebo in kar je na njem, zemljo in kar je na njej, in morje in kar je v njem: »Ne bo več časa! 7 V dneh, ko se bo oglasil sedmi angel in zatrobil, se bo dopolnila Božja skrivnost, kakor jo je Bog oznanil svojim služabnikom prerokom.«

8 Glas, ki sem ga slišal iz nebes, mi je spet spregovoril in rekel: »Stopi in vzemi odprto knjižico; ta je v roki angela, ki stoji na morju in na zemlji.« 9 Stopil sem k angelu in mu rekel, naj mi dá knjižico. In rekel mi je: »Vzemi jo in pojej! V trebuhu te bo grenila, toda v ustih bo sladka kot med.« 10 Tedaj sem vzel iz angelove roke knjižico in jo pojedel; v mojih ustih je bila sladka kot med. A ko sem jo pojedel, me je v trebuhu zagrenilo. 11 Tedaj mi je bilo rečeno: »Vnovič moraš prerokovati nad mnogimi ljudstvi, narodi, jeziki in kralji.«

to je božja beseda press


Danes bom za večerjo poskusil pojesti eno majhno knjižico, verjetno kaj od Marxa ali Engelsa. Upam, da bo imela okus po lešnikih in da me ne bo grenilo v želodcu.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jakačan
dr. pipika


Pridružen/-a: 19.08. 2007, 12:28
Prispevkov: 3237

PrispevekObjavljeno: Nedelja 07 Okt 2007 23:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Razodetje (Apokalipsa) 8,6-9,21

Trobente



Citiram:
6 Sedem angelov, ki so imeli sedem trobent, se je pripravilo, da zatrobijo.
7 Zatrobil je prvi: in nastala sta toča in ogenj, pomešana s krvjo, ter se usula na zemljo. Zgorela je tretjina zemlje, zgorela je tretjina dreves in zgorela je vsa zelena trava.
8 Zatrobil je drugi angel: in v morje je bila vržena kakor velika ognjena gora. Tretjina morja se je spremenila v kri, 9 tretjina živih bitij, ki živijo v morju, je poginila, in tretjina ladij je bila uničena.
10 Zatrobil je tretji angel: in z neba je padla velika zvezda, plameneča kakor bakla, ter strmoglavila v tretjino rek in v izvirke vodá. 11 Zvezdi je ime Pelin. Tretjina vodá se je spremenila v pelin in veliko ljudi je umrlo od vodá, ker so ogrenele.
12 Zatrobil je četrti angel: in udarjena je bila tretjina sonca, tretjina lune in tretjina zvezd, tako da so za tretjino potemnele. Dan je bil ob tretjino svoje svetlobe in prav tako noč.
13 Nato sem videl in slišal orla, ko je letel po sredi neba in klical z močnim glasom: »Gorje, gorje, gorje prebivalcem zemlje zaradi preostalih glasov treh angelov, ki še morajo trobentati.«


Pa kaj lahko ti angeli nehajo špilat na te preklete trobente?!?!?!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pixie
pipika


Pridružen/-a: 17.08. 2007, 22:23
Prispevkov: 3148
Kraj: nekje

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 08 Okt 2007 11:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaka, pa ti resno mislš,da nam bo ratal met resno debato?

nekak dvomim Mr. Green pri tvojih komentarjih zdejšnih ... Mr. Green

tist o trobentah .... to je ... kako bi ti rekla ... sredstvo za ptiče odganat.
zračni-karambol.press
_________________
Pixie is composed of Matter + Anti-Matter + It Doesn't Matter.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jakačan
dr. pipika


Pridružen/-a: 19.08. 2007, 12:28
Prispevkov: 3237

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 08 Okt 2007 11:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pixie je napisal/a:
jaka, pa ti resno mislš,da nam bo ratal met resno debato?

nekak dvomim Mr. Green pri tvojih komentarjih zdejšnih ... Mr. Green

tist o trobentah .... to je ... kako bi ti rekla ... sredstvo za ptiče odganat.
zračni-karambol.press
Popolnoma resno mislim. In sem tudi debatiral resno, smrtno resno, v duhu napisanega pač.

Ko človek odpre knikco vseh knikc tega sveta, ne more drugače, kot da se vživi v tisto alternativno realnost. In zadnji komplet zgodbic, imenovanih Apokalipsa oz. Razodetje je še posebej zanimivo branje. Brata Anderson se lahko skrijeta, toliko domišljije uporablja tisto pisanje.

In veselim se, ko se boste tudi drugi pridružili v branju, klepetu in alternativnemu razumevanju te res izjemne literarne poslastice.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pixie
pipika


Pridružen/-a: 17.08. 2007, 22:23
Prispevkov: 3148
Kraj: nekje

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 08 Okt 2007 11:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jakačan je napisal/a:
pixie je napisal/a:
jaka, pa ti resno mislš,da nam bo ratal met resno debato?

nekak dvomim Mr. Green pri tvojih komentarjih zdejšnih ... Mr. Green

tist o trobentah .... to je ... kako bi ti rekla ... sredstvo za ptiče odganat.
zračni-karambol.press
Popolnoma resno mislim. In sem tudi debatiral resno, smrtno resno, v duhu napisanega pač.

Ko človek odpre knikco vseh knikc tega sveta, ne more drugače, kot da se vživi v tisto alternativno realnost. In zadnji komplet zgodbic, imenovanih Apokalipsa oz. Razodetje je še posebej zanimivo branje. Brata Anderson se lahko skrijeta, toliko domišljije uporablja tisto pisanje.

In veselim se, ko se boste tudi drugi pridružili v branju, klepetu in alternativnemu razumevanju te res izjemne literarne poslastice.

teška bo, ker mam jst sam od A.Dore biblco v slikcah (misln da so bakrorezi) pa teška je ko cent, tak da naj kr gor na omar ostane

aja pa eno od stare mame mamo nekje, k je napisana v staroslovenščin. pa jezik lamat. Shocked

čist tko, po številu kopij, je knigca knigc harry potter serija.
_________________
Pixie is composed of Matter + Anti-Matter + It Doesn't Matter.


Nazadnje urejal/a pixie Ponedeljek 08 Okt 2007 11:52; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jakačan
dr. pipika


Pridružen/-a: 19.08. 2007, 12:28
Prispevkov: 3237

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 08 Okt 2007 11:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne ti men tralala, k bom jst teb hopsasa. Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pixie
pipika


Pridružen/-a: 17.08. 2007, 22:23
Prispevkov: 3148
Kraj: nekje

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 08 Okt 2007 11:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom


_________________
Pixie is composed of Matter + Anti-Matter + It Doesn't Matter.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jakačan
dr. pipika


Pridružen/-a: 19.08. 2007, 12:28
Prispevkov: 3237

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 08 Okt 2007 11:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Razodetje (Apokalipsa) 17,1-18

Vélika vlačuga in zver


Citiram:
1 Tedaj je pristopil eden izmed sedmih angelov, ki so imeli sedem čaš, in spregovoril z mano: »Pridi, da ti pokažem sodbo nad véliko vlačugo, ki sedi nad mnogimi vodami. 2 Z njo so se vlačugali kralji zemlje, prebivalci zemlje pa so se upijanjali z vinom njenega vlačugarstva.« 3 Angel me je odnesel v duhu v puščavo. Tam sem videl žensko, kako je sedela na škrlatni zvéri, ki je bila popisana z bogokletnimi imeni in je imela sedem glav in deset rogov. 4 Ženska je bila oblečena v bager in v škrlat in bleščeče okrašena z zlatom, z dragimi kamni in z biseri, v roki pa je držala zlato čašo, polno gnusob in nečistosti svojega vlačugarstva. 5 Na čelu je imela napisano ime, ki je bilo skrivnost: »Véliki Babilon, mati vseh vlačug in gnusob na zemlji.« 6 Videl sem, da je ženska pijana od krvi svetih in od krvi Jezusovih pričevalcev.
Ko sem jo zagledal, sem se silno začudil. 7 Angel pa mi je rekel: »Zakaj si se začudil? Razložil ti bom skrivnost ženske in zveri, ki jo nosi in ima sedem glav in deset rogov. 8 Zver, ki si jo videl, je bila, a je ni, vzdignila se bo iz brezna, a pojde v pogubo. Prebivalci zemlje, katerih ime vse od začetka sveta ni vpisano v knjigo življenja, se bodo začudili, ko bodo videli, da je zver bila, pa je ni, in da bo prišla. 9 Tukaj je um, ki ima modrost. Sedem glav je sedem gorá, na katerih sedi ženska. In je tudi sedem kraljev. 10 Pet jih je padlo, eden je, drugi še ni prišel. Ko pa pride, bo smel ostati le malo časa. 11 Zver, ki je bila, a je ni, je hkrati osmi in eden izmed sedmih, a pojde v pogubo. 12 Deset rogov, ki si jih videl, je deset kraljev. Ti še niso dobili kraljestva, ampak bodo dobili kraljevsko oblast za eno uro skupaj z zverjo. 13 Ti so enodušni in izročajo svojo moč in svojo oblast zvéri. 14 Ti se bodo bojevali z Jagnjetom, a Jagnje jih bo premagalo, ker je Gospod gospodov in Kralj kraljev, in z njim vred tisti, ki so poklicani, izvoljeni in zvesti.«
15 Rekel mi je še: »Vode, ki si jih videl, kjer sedi vlačuga, pomenijo ljudstva in množice, narode in jezike. 16 Deseteri rogovi, ki si jih videl, in zver, ti bodo vlačugo sovražili: opustošili jo bodo in slekli, požrli njeno meso in jo sežgali v ognju. 17 Kajti Bog jim je vsadil v srce, da uresničijo njegovo misel, se združijo v eni misli in izročijo svojo kraljevsko oblast zvéri, dokler se ne uresničijo Božje besede. 18 Ženska, ki si jo videl, pa je veliko mesto, ki kraljuje nad kralji zemlje.«


Je kdo že slišal, kako nekateri razlagajo, kdo naj bi bila ta vlačuga, to mesto - vlačuga? Question
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matjaz
pipika


Pridružen/-a: 10.09. 2007, 16:30
Prispevkov: 1064
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 08 Okt 2007 12:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jakačan je napisal/a:

Je kdo že slišal, kako nekateri razlagajo, kdo naj bi bila ta vlačuga, to mesto - vlačuga? Question


Jup in edina možna razlaga za to mesto je Rim, ter vlačuga vseh vlačug je cerkev. V bibliji tudi piše, da "naj gre ljudstvo iz nje, če ne želi biti sokrivo njenih dejanj...", s tem je mišljena cerkev.
_________________
Http://www.zrtve-cerkve.org

Smrt (klero)fašizmu, Svoboda narodu!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jakačan
dr. pipika


Pridružen/-a: 19.08. 2007, 12:28
Prispevkov: 3237

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 08 Okt 2007 12:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

matjaz je napisal/a:
jakačan je napisal/a:

Je kdo že slišal, kako nekateri razlagajo, kdo naj bi bila ta vlačuga, to mesto - vlačuga? Question


Jup in edina možna razlaga za to mesto je Rim, ter vlačuga vseh vlačug je cerkev. V bibliji tudi piše, da "naj gre ljudstvo iz nje, če ne želi biti sokrivo njenih dejanj...", s tem je mišljena cerkev.


Sam sem sledil potemtakem božji volji. Bogu hvala! Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matjaz
pipika


Pridružen/-a: 10.09. 2007, 16:30
Prispevkov: 1064
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 08 Okt 2007 12:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jakačan je napisal/a:

Sam sem sledil potemtakem božji volji. Bogu hvala! Very Happy

Tudi sam ne mislim predati "duše" tistemu travestitskemu hudiču, ki se oblači v škrlat in zlato in blati Kristusovo ime, kateri je bil siromak in bil na strani siromakov.
_________________
Http://www.zrtve-cerkve.org

Smrt (klero)fašizmu, Svoboda narodu!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matjaz
pipika


Pridružen/-a: 10.09. 2007, 16:30
Prispevkov: 1064
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ponedeljek 08 Okt 2007 12:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

18
1 Zatem sem videl drugega angela, ki se je spuščal z neba z veliko oblastjo: zemlja se je razsvetlila od njegovega sijaja.
2 Z močnim glasom je zaklical:
»Padel je, padel véliki Babilon
in postal bivališče demonov,
pribežališče vseh nečistih duhov,
pribežališče vseh nečistih ptic,
in pribežališče vseh živali, ki so nečiste in mrzke,
3 ker so vsi narodi pili od vina
njegovega pobesnelega vlačugarstva,
kralji zemlje so se vlačugali z njim
in trgovci zemlje so obogateli od njegovega silnega razkošja.«
4 Nato sem z neba zaslišal drug glas, ki je rekel:
»Pojdi iz njega, ljudstvo moje,
da ne boš soudeleženo pri njegovih grehih
in da te ne prizadenejo
njegove nadloge!
5 Zakaj njegovi grehi so se nagrmadili do neba
in Bog se je spomnil njegovih krivic.
_________________
Http://www.zrtve-cerkve.org

Smrt (klero)fašizmu, Svoboda narodu!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Iluminat
izključen/a


Pridružen/-a: 23.08. 2007, 12:39
Prispevkov: 365

PrispevekObjavljeno: Torek 20 Nov 2007 13:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vse skupaj so buče.

Satanism is the truth you seek.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    PKC.si FORUMI Seznam forumov -> Svobodno Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.